zaterdag 11 januari 2003

Trouwauto

by Carola

Voordat we echt bezig waren met de voorbereidingen, vonden we het niet echt nodig om een trouwauto te regelen. We hadden het idee dat we makkelijk in onze auto naar de locatie konden
gaan.


Na toch wat rondgevraagd te hebben, kregen we het idee dat het toch wel handig was. Over het algemeen is de chauffeur inbegrepen, en het wel prettig om gereden te worden.


Via Ilse.nl kwamen we terecht bij Trouwservice Noordenburg uit Amersfoort. Zij zijn gespecialiseerd in het verhuren van Kevers. En laat dat nu net mijn droomauto zijn!


Tijdens de afspraak konden we eerst door een aantal fotoalbums bladeren met allemaal gelukkig getrouwde paren en de Kever. Daarna kwam het grote moment: we kregen de auto in het echt te zien! Ik was gelijk verliefd (op de auto dan). We mochten er ook even in zitten, om te kijken of er genoeg ruimte was. Daarna werden de afspraken op papier gezet. De eigenaar van het bedrijf rijdt ons naar de diverse locaties. We konden door hun een bloemstuk voor op de auto laten maken en we krijgen zelfs een CD-rom met foto's van onze trouwdag.