zaterdag 19 mei 2007

Een vroege duik in Zeeland

by Carola

Vanochtend ging om 5.50 uur de wekker. Dat is nog vroeger dan normaal wanneer we moeten werken. Maar het is voor een goed doel, we willen namelijk vroeg in Zeeland zijn zodat we hopelijk een rustige duik kunnen maken.

Rond 7.30 uur komen we aan bij het gemaal van Dreischor. En inderdaad, we zijn de eerste. Maar al snel komen er nog 2 duikers. Het schijnt dat het zicht normaal 's ochtends heel goed is, maar vandaag was het echt heel slecht. We moesten dicht bij elkaar in de buurt blijven, anders konden we elkaar niet meer zien. Het zicht was zelfs zo slecht, dat we het gemaal onder water niet eens konden zien!

Na de duik zijn we nog even langs de duikwinkel gereden. M'n waterloosknop van m'n octopus is namelijk weer losgeraakt. Op zich niet zo erg, maar het is niet goed. Verder heeft Sas zijn flessen laten vullen, zodat de vulkaart van die winkel ook is opgebruikt.

's Avonds gaan we toch maar weer barbecuen. Het is lekker weer, wel een beetje veel wind. Het blijft lekker om buiten te eten.