zaterdag 9 juni 2007

Afscheidsfeestje!

by Carola

Vandaag is het dan zover: ons afscheidsfeestje. 's Ochtends regent het nog, maar we blijven positief. We zetten dus gewoon de stoelen en tafels buiten neer en hangen de slingers op. Rond 15.30 uur komt de verhuizer nog flink wat dozen en noppenfolie afleveren. Net op tijd, zodat we het nog weg kunnen ruimen voordat de mensen komen.

Vanaf 16.15 uur begint het op gang te komen en al snel is iedereen gearriveerd. Wat een hoop mensen, in totaal 50! Gelukkig kunnen we van de buren nog wat stoelen lenen, zodat de meeste mensen kunnen zitten. En het weer werkt aardig mee, dus we kunnen zowel binnen als buiten zitten. Even gaat het regenen, maar gelukkig waait het over. Het is echt een heel gezellige middag en gelukkig lijkt iedereen het naar z'n zin te hebben. We hebben van alles op tafels gezet, zodat iedereen zelf wat eten en drinken kan pakken.

M'n moeder heeft heerlijke huzarensalades, tonijnsalade en kruidenboter gemaakt. Iedereen vindt het heerlijk, dus volgens mij moet ze toch maar eens een cateringbedrijfje opstarten!

Omdat iedereen tegelijk is gekomen, hebben we lang niet iedereen kunnen spreken. Maar we vinden het echt geweldig dat jullie allemaal zijn gekomen en dank je voor de erg gezellige middag! En natuurlijk voor de noodvoorraden drop en speculaas, echt heerlijk. Drop mogen we gewoon invoeren, dus dat is geen probleem. Hooguit dat het al op is voordat we vertrekken ;)