dinsdag 19 juni 2007

Er is er een jarig!

by Carola

Vandaag is m'n moeder jarig! Voordat we het kunnen vieren, moeten we eerst nog een paar dingen regelen. Eerst gaan we naar de huisarsts van Sascha. Hij moet namellijk nog zijn medisch dossier hebben. We spreken af dat het morgen ophalen. Daarna schrijft hij zich nog uit bij de apotheek.

Ik had een bloemetje besteld bij de bloemist als cadeautje voor ma, dus die halen we nog even op. Zodra we thuis zijn geven we het gelijk aan haar.

's Middags lopen we even naar de stad. Vanuit m'n ouders huis is het lekker dichtbij en verder is het heerlijk weer. De zon schijnt en het is lekker warm. We lopen langs de bank om de papieren voor de volmacht even af te geven.

Daarna rijden we door naar de duikclub in Vinkeveen. We moeten de flessen en het lood terug brengen en nemen dan gelijk afscheid. Een paar uur later gaan we weer weg, het is echt raar om daar nu voor het laatst geweest te zijn.

's Avonds komen m'n oom en tante nog even op visite bij m'n ouders. Later komt ook m'n nichtje nog. Uiteraard komt onze emigratie uitgebreid ter sprake, daar is niet aan te ontkomen. Na een gezellige avond gaan we redelijk op tijd naar bed