dinsdag 26 juni 2007

Huizenjacht

by Carola

Ondanks dat we gisteren vroeg naar bed zijn gegaan, worden we pas om 9.00 uur wakker. Die jetlag wil maar niet verdwijnen.
We gaan eerst even tanken en daarna naar het internetcafe in Margate. Nou ja, het is meer een obscuur achterafkamertje. Eerst maar even de mail doornemen en een Tax File Number (sofinummer) aanvragen. Daarna gaan we via internet op huizenjacht. We maken een shortlist en we mailen de betreffende makelaars voor een bezichtiging. Bijna gelijk worden we gebeld dat we om 16.00 uur in Ashgrove naar een appartement kunnen kijken.
Dat is erg haasten en het weer is niet best: het regent al sinds gisteravond. Op zich wel goed, want we kunnen wel wat water gebruiken! Precies op tijd komen we aan. HEt is een mooi appartement maar wel een beetje aan de kleine kant. We gaan nog verder kijken, maar hier zouden we wel kunnen wonen. We hebben morgen, donderdag en zaterdag nog meer afspraken staan. Ik ben benieuwd.
We zijn dit weekend uitgenodigd bij Marion en Eric, die hier vorig jaar naar toe zijn geemigreerd, om lekker te komen eten. Leuk vooruitzicht!