zaterdag 16 juni 2007

Laatste BBQ

by Carola

Vandaag wacht ons de lekkere taak om het waterbed te legen en af te voeren. Echt een uitdaging! Verder hebben we nog zat troep om naar het afvalbrengstation te brengen. Dat moet ook vandaag omdat het huis maandag opgeleverd wordt.

De auto zit al snel vol en dan rijd ik voor de eerste keer naar de 'vaalt'. Sascha is inmiddels druk bezig om met emmertjes het water uit het waterbed af te voeren. Na 20 emmers is het bed nog lang niet leeg, dus dat wordt nog wat!

's Middags wordt de droger opgehaald, nu alleen nog de koelkast en de vriezer. De koelkast wordt morgen opgehaald, met een beetje mazzel willen ze de vriezer ook meenemen.

Even voor sluitingstijd van de vaalt hebben we het waterbed in stukken naar de vaalt gebracht. Wat een troep geeft dat. Ik ben er nu wel uit: er komt nooit meer een waterbed bij ons in huis!

's Avonds geven we een BBQ voor de broers van Sascha met aanhang. Het is echt een heel gezellige avond waarin veel herinneringen worden opgehaald. Verder maken we het vlees en het hout op. Uiteindelijk liggen we rond 1.30 uur op bed. We slapen voor de laatste keer in ons huis, omdat het bed weg is slapen we beneden op 2 matrassen.