woensdag 20 juni 2007

Laatste dag in Nederland

by Carola

En dan is het zover, onze allerlaatste dag in Nederland is aangebroken. Ongelooflijk hoe snel de tijd is gegaan.

Na lekker uitgeslapen te hebben, rijden we langs de duikshop in Reeuwijk om nog even een waterloosknop van m'n octopus op te halen. Die was nl. kapot gegaan en een nieuwe was nog net op tijd binnengekomen. Ook hier nemen we even afscheid. Daarna halen we het medisch dossier van Sascha op.

's Middags rijden we naar mijn werk. Ik moet nu afscheid nemen van mijn geliefde autootje en ook de laptop moet worden ingeleverd. Dat gaat allemaal lekker snel, dus we houden nog tijd over om nog afscheid te nemen van een paar mensen. Dan gaan we weer terug, voor ons heel onwennig, met het openbaar vervoer. In het gebouw tegenover de bushalte blijkt de koningin te zijn, dus we hopen haar nog te zien voordat de bus vertrekt. Helaas, nu vertrekt de bus op tijd dus dat zit er niet in. In de trein worden we gebeld door m'n zwager die aanbiedt ons op te halen vanaf het station in Woerden. Dat scheelt weer een stuk lopen!

's Avonds eten we heerlijk pannenkoeken! Het smaakt heerlijk. Daarna proberen we nog zoveel mogelijk gewicht uit onze koffers te halen, maar we houden toch nog wat overgewicht over. Jammer dan, meer kunnen we echt niet missen.