maandag 18 juni 2007

Laatste duik in Nederland

by Carola

Na een nacht niet zo best geslapen te hebben, staan we op tijd op. We gaan nog even langs ons huis om de laatste dingen op te halen en op te ruimen. Daarna lopen we nog even door het hele huis om alles te controleren en alle kamers te fotograferen. Sascha maakt zelfs foto's van de meterstanden, zodat daar geen discussie over kan bestaan. Daarna halen we nog even een bloemetje voor de nieuwe bewoners.

Wanneer we de laatste spullen in de auto zetten, komen de nieuwe bewoners er aan. Even later is de makelaar ook gearriveerd en kunnen we beginnen met de laatste inspectie. De nieuwe bewoners zijn erg tevreden en dus kunnen we naar de notaris. De overdracht gaat redelijk informeel en de sfeer is goed. De makelaar maakt nog een aantal foto's, uiteraard hebben we onze camera bij ons. Een half uur later zijn we officieel dakloos.


's Middags rijden we naar het werk van Sascha om z'n auto en laptop in te leveren. We komen nog z'n baas en een aantal collega's tegen. Het is erg gezellig en een uur later gaan we pas weer weg. We zijn net op tijd voor het avondeten!

's Avonds maken we onze allerlaatste duik in Nederland. We gaan voor gemak en duiken bij Eiland 4 in Vinkeveen. Het is een lekkere duik waarin we veel (grote) baarzen, een snoekbaars en een zoetwaterkreeft zien. We worden de hele tijd achtervolgd door een grote baars die helaas net niet lang genoeg stil blijft zitten om hem fatsoenlijk te fotograferen. Een mooie afsluiting van de dag!