woensdag 4 juli 2007

Auto gekocht!

by Carola

Vanochtend zijn we weer naar Gympie Road gereden. Gisteren hadden we al een aantal auto's uitgezocht die ons wel wat leken en in ons budget passen.
Bij de dealer geven we aan dat een proefrit willen maken in een Toyota Rav4 (5-deurs). Het is een uitdaging om die van het parkeerterrein af te krijgen, omdat die helemaal is ingebouwd tussen andere auto's. Tijdens de proefrit rijdt de verkoper met ons mee. Sas rijdt en hij vindt het prettig rijden. Het is wel even wennen aangezien deze auto een heel stuk groter is dan ons huurautootje.
We besluiten de auto te nemen. Na een kleine aanbetaling gaan we weer weg. Vrijdag kunnen we de auto ophalen, mits het geld dan op de Australische rekening staat. We moeten nl. betalen met een Bank Cheque en dat gaat niet met de Rabobank.Dat wordt nog spannend, omdat het een paar dagen schijnt te duren voordat het geld op een buitenlandse rekening staat.
's Middags halen we de money order voor het huis, die hebben we nl. vrijdag nodig.
's Avonds is een belangrijke rugbywedstrijd: de State of Origin. Het gaat tussen Queensland en New South Wales. Het is erg leuk om naar te kijken, tenminste niet zo saai als voetbal. Het is zeker geen spelletje voor mietjes, het gaat er hard aan toe. Helaas verliezen we (4-18), terwijl van te voren werd gedacht dat ze makkelijk zouden winnen