zondag 8 juli 2007

De verhuizing

by Carola

Vanochtend heb ik nog even 2 wassen gedraaid voordat we uitchecken. Na het appartement te hebben gestofzuigd, rijden we weg. Eerst brengen we de Hyundai terug naar het verhuurbedrijf. Alles is in orde en dus vertrekken we naar ons huis in Kelvin Grove.

Ik zal het trouwens nog even proberen te beschrijven. Het is een zogenaamd townhouse, dat betekent volgens mij dat het huis gewoon geen tuin heeft. Het is het voorste huis van in totaal 7 huizen die op hetzelfde stuk grond staan. Dat betekent dat we het dichtst bij de weg zitten.
Met een trapje (4 treden) kom je bij de voordeur. Binnengekomen heb je rechts een trapje naar beneden, naar de dubbele garage. Recht voor je een trap naar de woonkamer en keuken. We hebben een L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar ons terras. Vervolgens nog een trap naar de volgende verdieping. Hier hebben we 3 slaapkamers, waarvan 1 met ensuite en nog een badkamer. Kortom genoeg ruimte.

Daar aangekomen laden we onze koffers uit en blazen we de luchtbedden op, die we van vrienden hebben geleend. 's Middags rijden we naar het duikcentrum om nog even onze brevetten en logboeken te laten zien. Daarna lunchen we bij een tentje in de buurt om vervolgens naar de IKEA te rijden. We halen wat pannen, borden, bestek en handdoeken, zodat we de weken totdat de container aankomt, doorkomen.
's Avonds is het wel heel erg leeg en stil zo zonder meubels en tv & radio. We gaan maar vroeg naar bed.