zaterdag 11 augustus 2007

Webcam uitgeprobeerd.

by Carola

Vandaag is het weer een heerlijk zomerse dag, gewoon saai ;)) Wanneer Sascha 's ochtends de geleende matrassen en beddengoed terugbrengt naar vrienden, ga ik lopend naar de IGA. HEt is heerlijk weer, de verwachting is dat het vandaag zo'n 28 graden wordt. Op m'n gemak loop ik door de supermarkt waar het heerlijk rustig is. Wanneer ik net klaar ben met alle boodschappen komt Sascha er aan. Perfecte timing.
's Middags gaat Sascha een van de kasten in de garage in elkaar zetten. Helaas kan de grootste kast net niet rechtop staan, dus zet hij de kleinste in elkaar. We hebben dan in ieder geval wat opbergruimte voor de duikspullen. Rond 15.00 uur proberen we met m'n ouders de webcam uit. Het beeld wil wel lukken, maar het geluid niet van onze kant. M'n vader belt op, hij wil nl. chatten maar krijgt het niet voor elkaar. Ik leg het over de telefoon uit en zie ondertussen m'n moeder ook door het beeld flitsen. Erg grappig enleuk om elkaar weer even te zien.
We zijn er gisteren achtergekomen dat we al ons downloadlimiet voor de maand hebben overschreden en als gevolg daarvan is onze supersnelle ADSL2-verbinding teruggeschroeft naar een ISDN-verbinding. Wellicht heeft dat er ook mee te maken dat we geen geluid krijgen, moeten we nog maar een keer uitzoeken.