zaterdag 24 november 2007

Election Day

by Carola

Vandaag hebben we onze eerste Christmas Party, nl. van Sascha's werk. Het wordt gehouden in een park in St. Lucia. Als we daar aankomen zijn er al aardig wat mensen. Voor de kinderen is er een springkasteel en een kleine kinderboerderij opgezet. Erg leuk. We krijgen allemaal een kleed en er is eten en drinken in overvloed. Voor de dames is er een Body Shop workshop, waar we lekker allerlei cremes ed kunnen uitproberen, heerlijk! Na de heerlijke BBQ, komt de Kerstman voor de kleintjes.

's Avonds gaan we naar de film. Een aantal weken geleden heeft Sascha 2 'Gold Class'-vouchers gekregen, en die gaan we nu gebruiken in de bioscoop in Chermside. Gisteren heb ik plaatsen voor Lions for Lambs gereserveerd. De Gold Class is echt de Business Class van de bioscoop. We moeten zelfs door een aparte ingang naar binnen, zodat we niet bij de rest zitten ;) De lounge is lekker luxe en we krijgen een kaart zodat we van te voren wat uit kunnen zoeken wat we willen eten en drinken tijdens de film. We kunnen aangeven hoe laat we het bezorgd willen hebben! De bioscoop zelf is geweldig: de stoelen zijn gigantisch en kunnen helemaal versteld worden (met uitschuifbaar voeteneind en zo), en er zijn maar 40 stoelen. De film is goed, soms een beetje vaag.

Op weg naar huis horen we de uitslag van de verkiezingen die vandaag werden gehouden: na 11,5 jaar Howard is het nu Kevin Rudd (Labor) die het mag gaan proberen. We zullen zien wat dat gaat opleveren. Het is in ieder geval beter voor het milieu, aangezien hij beloofd heeft het verdrag van Kyoto te ratificeren (iets wat Howard altijd geweigerd heeft). Voor de rest is het afwachten wat hij gaat doen, maar we denken dat het wel goed is dat nu iemand anders het roer overneemt.