woensdag 26 december 2007

Tweede Kerstdag

by Carola

Morgen gaan we op vakantie! Vandaag dus nog even wassen en alvast zoveel mogelijk inpakken. Maar eerst even lekker uitslapen, lekker geen wekker die ons wakker maakt.

's Middags kijken we weer een film: 'I am Legend', echt een goede film. Tijdens het avondeten horen we verrassend nieuws met het weerbericht: er ligt een actief lagedrukgebied iets ten noorden van ons duiktrip bestemming en ze verwachten dat het wel eens een cycloon zou kunnen worden. Verder is er een windwaarschuwing afgegeven voor het gebied tussen Noord-Queensland en Hervey Bay, waar vandaan de boot morgen vertrekt. Die cycloon wordt komende week verwacht, maar er ontwikkeld zich nog een lagedrukgebied die zaterdag al een cycloon zou kunnen worden!

Wij zijn erg benieuwd of de vakantie nog doorgaat, het ziet er niet echt geweldig uit! Op internet waarschuwen ze al voor windsnelheden van 35-40 knopen per uur en golven van 3-4 meter hoog. Dat zie ik niet echt zitten, word van kleine golfjes al zeeziek ;) Ik pak dus ook maar onze hele voorraad motionsickness pills in.