maandag 28 januari 2008

Extra dagje vrij!!

by Carola

Vandaag is het alweer maandag, en we zijn nog lekker een dagje vrij! Heerlijk zo'n lang weekend!
Rond een uur of 7.30 uur starten we met onze fietsuitdaging voor vandaag: de heuvelachtige route 2 keer rijden!

De eerste ronde valt niet mee, maar we doen het binnen het uur (57 minuten). En dat ondanks dat mijn ketting er afviel! Na de eerste ronde houden we even 10 minuutjes pauze. Ondanks dat het nog best vroeg is, is het al behoorlijk warm. De zon brandt lekker, maar goed dat we ons goed hebben ingesmeerd voordat we weggingen. De tweede ronde voelt beter aan, en gaat sneller dan de eerste. In totaal hebben we vandaag 1 uur en 51 minuten gefietst. In die tijd hebben we iets meer dan 40 km afgelegd, best aardig toch ;). Met de rustpauze er bij opgeteld zijn we 2 uur en 5 minuten onderweg geweest. En dat terwijl we dachten ongeveer 2,5 uur er over te doen!

Eenmaal thuis gaan we eerst lekker ontbijten. Na een verfrissende douche worden we gebeld. Het is het duikcentrum op Straddie met heel goed nieuws: ze hebben m'n masker gevonden tijdens een duik! Wat een opluchting! Ze gaan het naar ons opsturen, zodat we hopelijk komend weekend weer kunnen duiken.

Wel hebben we hiervan geleerd: we gaan nog zo'n masker proberen te regelen, zodat bij een volgende keer ik gewoon kan duiken.