zondag 22 juni 2008

BBQ

by Carola

Rond 9.15 uur stappen we in de auto naar Reeuwijk. De duikwinkel waar we altijd onze spullen kochten, heeft nl. een infodag met wat interessante presentaties. Verder is het ook wel weer eens leuk om daar langs te gaan.

De presentaties die wij bijwonen gaan over duikcomputers en onderhoud van de automaat. Best wel interessant. Ondanks dat Nederland helaas gisteravond de kwartfinale van Rusland heeft verloren, is het aardig druk. Er moeten zelfs stoelen bijgezet worden om iedereen kwijt te kunnen. Tussen deze 2 presentaties maken we nog even een wandeling door Reeuwijk. Het is heerlijk weer, lekker warm en er staat een aardige wind.

Daarna stoppen we even bij de Reeuwijkse plassen. Er zijn zat mensen aan het zwemmen en aan het windsurfen.

's Avonds rijden we naar het huis van Sas z'n broer en vriendin. We gaan heerlijk barbecuen en het is echt een gezellige avond. De aardappelsalade die Sascha heeft gemaakt, valt gelukkig ook in de smaak. Gelukkig blijft het droog, ook al was er wel slecht weer verwacht. Kevin, de een na jongste broer van Sas, heeft de hele dag de buienradar in de gaten gehouden, maar het gaat goed. Alleen gaat het steeds harder waaien, waardoor de vuurkorf soms overal vlammen spuit. Aan het eind van de avond nemen we afscheid, het zal nu wel weer even duren voor we elkaar weer zien.