vrijdag 20 juni 2008

Kaas opgehaald

by Carola

's Ochtends is het gelukkig lekker droog en dus voor Sas aanleiding om even de voortuin bij m'n ouders te doen. Al het onkruid wordt verwijderd en na een paar uur ziet de voortuin er weer als nieuw uit. Volgens ma is de tuin ook gelijk een stuk groter geworden!

Aan het begin van de middag gaan we even met ma boodschappen doen. Het is in hetzelfde winkelcentrum als waar we kaas hebben besteld, en dus gaat Sas even kijken of ze er al zijn. Ze liggen al klaar, heerlijk! Sas vraagt hoe we ze nu het beste kunnen meenemen in het vliegtuig en samen met een verkoopster zoekt hij de beste doosjes uit.

Nadat we de boodschappen hebben gedaan, ik heb ook nog 2 oranje Loeki's gekocht, gaan we naar een bedrijf wat in verpakkingsmaterialen doet. De man die ons helpt pakt gelijk de kaasjes in perfect passende doosjes met een hoop bubbeltjesplastic. Ook plakt hij er nog even stickers met 'Breekbaar' er op, zodat ze hopelijk in het vliegtuig een beetje voorzichtig er mee omgaan.

Onderweg naar huis maken we nog foto's van wat huizen en pleintjes die helemaal in het oranje versierd zijn. Morgen is nl. de kwartfinale van het EK, en dus zijn de straten aardig versierd. Zeker nadat 'onze jongens' eerst Italie (3-0), Frankrijk (4-1) en Roemenie (2-0) hebben verslagen. Nu moeten 'we' tegen het Rusland van onze Guus.