woensdag 25 juni 2008

Tokio

by Carola

De vlucht verloopt prima, we hebben zelfs nog een paar uurtjes kunnen slapen. Rond 14.30 uur landen we dan ook in Tokio. We gaan zo snel mogelijk naar de dayrooms, om een kamer te reserveren. Helaas blijken ze allemaal tot vanavond 19.00 (!) uur volgeboekt te zijn. Balen, dat wordt dus niet lekker slapen en douchen.

We gaan dus eerst maar even naar het internetcafe. Uiteindelijk besluiten we toch te kijken of we niet een kamertje kunnen krijgen. Er is alleen nog een 1-persoonskamer beschikbaar, dus die boeken we voor 3 uur. Eerst ga ik 1,5 uur slapen en dan even douchen en dan Sas. Er wordt wel streng opgelet of we niet toch met z'n 2-en in die kamer zijn, dat merken we als Sas even komt kijken. We worden gelijk gebeld met de mededeling dat het niet de bedoeling is dat er 2 personen in de kamer zitten. Uiteindelijk hebben we toch allebei een klein beetje geslapen en vooral heerlijk gedoucht.

Om 21.30 uur vertrekt onze vlucht naar Brisbane. De vlucht verloopt soepel, en voor we het weten is het alweer donderdag.