vrijdag 26 september 2008

Bargara Beach Weekend

by Carola

Na een heerlijke rustige ochtend, ga ik rond 12.00 uur weg van kantoor. M'n weekend is begonnen! Rond een uur of 1 ben ik thuis en begin ik met het pakken van onze spullen. We gaan nl. een weekendje duiken in Bargara (vlakbij Bundaberg, zo'n 4,5 uur ten noorden van Brisbane). Sascha is al bij het duikcentrum om de bus op te halen. Hij is nl. de divemaster dit weekend, dus hij moet werken.

Wanneer we alle spullen hebben gepakt, en de bus er schoon uitziet, vertrekken we richting ProDive. Er gaan 5 andere duikers mee, 2 ontmoeten we in Bargara. Wanneer iedereen er is en iedereen z'n spullen heeft, vertrekken we iets over half 7 's avonds. Het is een lange zit, en om iets voor half twaalf 's avonds arriveren we in Kelly's Beach Resort, waar we 2 nachten slapen. De receptie is natuurlijk al dicht, maar de sleutels van onze cabins liggen onder een keramische pelikaan (beveiliging is hier blijkbaar niet echt nodig ;)).

Nadat we gesetteld zijn gaan we naar bed, het was een lange dag en we gaan alle energie nodig hebben dit weekend. Morgen beginnen de duiken, we moeten om 8.00 uur bij de duikschool zijn.