zaterdag 27 december 2008

De loodgieter komt

by Carola

Om iets voor 8.00 uur worden we wakker gebeld door de loodgieter, hij zegt er binnen een uur te zijn. Snel gaan Sas en ik even douchen (brr, het went nog niet echt een koude douche). Om iets over 8.30 uur is de loodgieter er. En hij heeft slecht nieuws, er valt niets aan te repareren de ketel/boiler moet vervangen worden. En dat is nu erg lastig: de fabrieken en leveranciers gaan pas op 5 januari weer open! We moeten dus nog even volhouden.

Ik probeer gelijk de makelaar te bellen. Als het hot water system toch vervangen moet worden, misschien gaat de eigenaar wel akkoord met een systeem dat op zonne-energie loopt. Helaas wordt er niet opgenomen. Dus maandag maar even proberen.

In de loop van de ochtend gaan we eerst naar de markt. Je kan merken dat het vakantietijd is: het is heel rustig en er staan nauwelijks stalletjes. We halen lekker vers fruit, van de lokale farmers en gaan daarna naar de slager en supermarkt.

De rest van de dag doen we het rustig aan. Ik doe wat was, Sas gaat z'n flessen laten vullen en de spullen halen voor morgen. Hij moet morgen nl. aan de slag als Divemaster.