maandag 5 januari 2009

We hebben weer heet water!

by Carola

Vandaag gaat het eindelijk gebeuren: we krijgen een nieuwe ketel! Rond 8.30 zou er een loodgieter moeten komen, maar rond 8.15 uur word ik gebeld dat de loodgieter zich ziek heeft gemeld. Er komt een collega, alleen die zal rond lunchtijd komen.

Rond 9.00 uur wordt de boiler zelf bezorgd. Het is echt een enorm ding, zo'n 2 meter hoog. De eigenaren van ons huis hebben een boiler besteld die genoeg heet water heeft voor 6 personen! Beetje overdreven, maar ja. Met heel veel moeite krijgen we de boiler in de courtyard, waar die geinstalleerd moet worden.

Perfect op tijd komt de loodgieter. Zo'n 2 uur later is het geinstalleerd en kan de boiler opwarmen. Volgens de loodgieter duurt het een uur voordat al het water opgewarmd is, en dan hebben we eindelijk weer warm water! Heerlijk!

's Avonds belt ma op. Ze heeft m'n pakketje ontvangen met de kerstcadeautjes. Gelukkig vindt ze het heel mooi en het beeldje wat ik voor haar heb gekocht (is een guardian angel) komt naast papa z'n foto te staan. Het is weer een emotioneel gesprek, maar heel fijn om haar weer even te horen.