zondag 22 maart 2009

Mt Coot-tha Challenge

by Carola

Vandaag is weer een drukke dag voor Sas. Hij heeft zich opgegeven voor de Mt Coot-tha Challenge, een fietstocht van 70 kilometer door Brisbane inclusief de beklimming van Mt Coot-tha.

Gisteravond heeft hij z'n fiets al voorbereidt en 2 bidons water klaargezet. Helaas wordt hij later wakker dan gepland, en gaat hij veel te gehaast weg wat betekent dat de bidons nog in de koelkast staan.

Rond 10.15 uur is hij al weer thuis. Hij vond het niet echt superzwaar, en is benieuwd naar zijn tijd voor de beklimming van Mt Coot-tha (zo'n 3 kilometer bergop). Hij heeft een mooi t-shirt en een bidon als aandenken gekregen, als bewijs dat hij het echt heeft gereden. 's Middags staat dat op de website, en hij is echt blij verrast: 14:40 minuten. Dat is een minuut sneller dan zijn snelste tijd ooit! Dat had hij absoluut niet verwacht.

De rest van de dag rust hij lekker uit, dan begint zijn weekend pas. Ik vind het echt heel knap wat hij heeft gedaan, ik zie mezelf Mt Coot-tha nog niet beklimmen en zeker niet binnen een kwartier!