zondag 21 juni 2009

Op bezoek bij Jazzy en Sissi

by Carola

Het is weer heerlijk weer en 's ochtends maken we dan ook een lange wandeling met de hondjes en de oppashond Jimmy (een tekkel)

Rond een uur of 2 stappen we in de auto om naar Esther in Hardinxveld-Giessendam te gaan. Helaas is de oppashond niet zo gewend aan autorijden, en hij wordt dan ook erg wagenziek. Gelukkig hadden we een kleed op de achterbank gelegd, het blijft toch een huurauto.

Eenmaal bij Esther schrikt Jimmy zo van Cass dat hij zich onder de auto van Esther verstopt. Met geen mogelijkheid krijgen ma en Esther hem er onder uit, en hij bijt ze zelfs. Uiteindelijk lukt het toch om hem om die auto vandaan te krijgen.

We gaan natuurlijk even kijken bij Sissi, het veulentje van Jazzy, het paard van Esther. Ze is alweer 1,5 maand oud en al best groot. Ze blijft nog lekker bij de moeder hangen, en ze ziet er erg lief uit al heeft ze volgens Esther al een behoorlijk karakter! Ik ga op de foto met Jazzy en Sissi en voel me niet helemaal op m'n gemak zo dicht naast Jazzy, wat in mijn ogen echt een enorm paard is. Maar het is wel leuk om ze in het echt te zien.

Op de terugweg horen we opeens het liedje van Boudewijn de Groot: Ik geloof in jou en mij op de radio. Het lijkt net alsof pa er ook bij is, de familie lijkt even weer compleet. Heel mooi en heel erg emotioneel.

's Avonds blijven we bij Esther eten en rond een uur of 20.30 uur rijden we weer terug naar Woerden. De zon schijnt nog en je hebt helemaal niet in de gaten dat het al avond is. Heerlijk, die langste dag van het jaar!

Nadat we Jimmy hebben teruggebracht naar de vriendin van ma, nemen we nog lekker een kopje thee voordat we gaan slapen.