vrijdag 28 augustus 2009

End of Financial Year Event!

by Carola

Vandaag is een heerlijk dag. We hebben nl ons jaarlijkse End of Financial Year Event van het werk. Rond 11.30 uur gaan we met z'n allen op weg naar de CityCat (heerlijk snelle ferry) die ons naar New Farm brengt. Voor mij is het een primeur, ik ben nog niet op de ferry geweest. Het weer is vandaag heerlijk, zelfs een beetje warm. We hebben ons dan ook allemaal goed ingesmeerd met zonnebrand, en we dragen allemaal een hoed en zonnebril.

De rit met de ferry is heerlijk, lekker snel en het geeft een heel ander beeld van de stad. Veel te snel zijn we al bij onze stop. Daarna is het nog een klein stukje lopen naar de New Farm Bowls Club, waar we de middag door gaan brengen.

Na een heerlijke lunch met steak, sausages, heerlijk verse salade is het tijd voor de activiteit. Vandaag is het barefoot bowls. Bowls is eigenlijk iets voor gepensioneerden, je ziet ze altijd erg actief bezig als je langs de bowlsclubs rijdt. Wij gaan vandaag een variant spelen, namelijk op blote voeten. Het weer is er perfect voor: 29 graden en volop zon!

De bedoeling is om een bal van 1.5 kg (die niet rechtuit rolt) zo dicht mogelijk bij een klein rood balletje te komen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar goed, het is best grappig om te doen en ons team doet het erg goed (dwz de 2 mannen in het team, de 2 dames doen het iets minder ;)) Uiteindelijk moeten we zelfs de finale spelen, en ja hoor: we winnen!!! We mogen de prijzen: chocolade en boekenbonnen verdelen. Ik ben op dieet, dus ik ben erg blij met m'n boekenbon.

Rond 15.30 uur gaan m'n collega en ik naar huis. We lopen vanaf New Farm naar Fortitude Valley, wat een verrassend leuke wandeling is. New Farm is een erg leuke wijk, met hele mooie rustige straten. Helaas is het ook een best populaire wijk, en de huizenprijzen liggen best ver buiten ons budget. Maar goed, dromen kan altijd toch ?

Rond 16.45 uur ben ik thuis, heerlijk zo vroeg! Een heerlijke dag en een perfect begin van het weekend!