vrijdag 25 september 2009

Footy Finals Fever

by Carola

Sas heeft vandaag zijn 2-wekelijkse vrije dag. Ik heb maandag een afspraak gemaakt bij de bandenboer voor het vervangen van alle banden van de auto. Ze hebben nl. nauwelijks nog profiel, en we moeten ze wel erg vaak oppompen bij het benzinestation. Ze zijn kortom aan vervanging toe.

Verder is Sas zo lief om het huis schoon te maken, zeker nadat de duststorm heeft huisgehouden. Ondanks dat we zo goed als alle ramen dicht hadden, is er overal in huis wel dust/zand te vinden.

Het kantoor staat bij ons vandaag in het teken van de footy finals. Ik draag m'n Bronco's shirt, en de andere teams en AFL teams zijn ook vertegenwoordigd. Rond 16.30 uur begint de maandelijkse Star Friday. Onder het genot van eten en drinken kunnen we wedden op de eindstand van de AFL final tussen Geelong Cats en St Kilda, die morgen wordt gespeeld. Vanavond wordt de 1e NRL halve finale gespeeld tussen Parramatta Eels en de Canterbury Bulldogs (beiden teams uit New South Wales). Morgen zijn de Bronco's aan de beurt, zij moeten in Melbourne tegen de Melbourne Storm spelen. Dat wordt echt heel spannend, vooral omdat Melbourne toch wel de favoriet is. Maar de Bronco's spelen de laatste paar weken heel erg goed, dus ze hebben zeker een kans om in de finale te komen. Fingers crossed!

Wanneer ik thuiskom, een beetje licht in het hoofd van de 2 wijntjes die ik heb gedronken, gaan we eerst boodschappen doen. Daarna kijken we de wedstrijd van vanavond. De Eels winnen, het eerste team wat in de finale staat. Nu kijken wat de Bronco's morgen gaan doen. Go Bronco's !!!!