zaterdag 12 september 2009

Go Bronco's!

by Carola

Dit weekend is Sas weer aan het werk bij de duikschool, dus ik heb het rijk alleen. 's Ochtends zet ik al een was aan, en ga even naar het winkelcentrum voor een krantje en wat boodschappen.

Het is weer heerlijk weer, en volgens de weersverwachting blijft dat ook voorlopig nog wel zo. De komende week moet het elke dag zo'n 25-26 graden worden met een strakblauwe lucht en heerlijke zon. Heerlijk, de lente is begonnen!

Ik hang dus ook lekker de was buiten, veel lekkerder dan wanneer het in de droger moet. Verder werk ik 's middags even het weblog weer bij, en ik pak even het Advanced Open Water boek erbij voor de Underwater Naturalist cursus die dinsdag begint. Even kijken wat we nu ongeveer gaan doen.

's Avonds is het een lekkere avond bij de tv. De Bronco's spelen vanavond een zeer belangrijke wedstrijd tegen de Gold Coast Titans in wat een civil war van Queensland wordt genoemd. Het is echt een superspannende wedstrijd, heerlijk om naar te kijken met een glaasje wijn. Rond een uur of 7 hoor ik een enorm lawaai en gaan de ramen trillen. Het is zover: Riverfire begint en de F1-11 vliegen naar de stad. Ze komen dus blijkbaar over ons huis heen vliegen, en de dump-&-burn begint bij ons al. Best wel stoer! De F1-11 sluiten Riverfire ook af, dus een half uur later komen ze weer overvliegen. Dit was de allerlaatste keer dat ze in actie kwamen, vanaf volgend jaar moet er dus wat anders bedacht worden.

Sas is vanavond heel laat thuis. Hij moest vandaag naar Southport (Gold Coast) voor de eerste 2 open water duiken van de cursus. Ze hebben er 2 uur over gedaan om uit Southport te komen. Daar werd nl. ook de jaarlijkse triathlon gehouden. Best frustrerend. Verder was het zicht onder water ook niet best, kortom hij heeft wel een beetje gehad voor vandaag en is blij wanneer hij thuis komt.

We kijken samen de 2e helft van de wedstrijd, waarin de Titans een inhaalslag maken, maar gelukkig houden de Bronco's stand. Ze winnen uiteindelijk met 40-32!!