donderdag 21 januari 2010

Auto hapert

by Carola

Aankomend weekend is een lang weekend voor ons. Dinsdag is nl een nationale feestdag (Australia Day) en we hebben allebei de maandag ook lekker vrijgenomen.

Sas moet zaterdag werken als DM en we hebben zondag gepland om met Claire en Russell te gaan duiken bij onze favoriete kantduikplek in Southport. We hadden bedacht om de duik te combineren met een lekkere picknick, zodat we lekker een dagje eruit zijn.

Claire mailt me 's ochtends met de vraag of ze met ons mee kan rijden. Russell moest nl. met spoed naar Cairns, waar z'n moeder woont en kan er zondag niet bij zijn. Verder werkt hun auto niet lekker, dus ze durft het niet aan om daarmee helemaal naar Southport te rijden. Dat is best, totdat Sascha 's middags meldt dat onze auto het aan het begeven is. De auto voelt alsof hij constant in een te hoge versnelling rijdt, maakt vreemde geluiden en voelt raar aan. Dat zal toch niet waar zijn!

Ik meldt dus maar aan Claire dat onze auto het ook niet gaat halen, dus kunnen we niet gaan duiken. Heel erg balen, maar we durven het niet aan met onze auto. Sas gaat kijken of hij de auto maandag naar de garage kan brengen, maar dat nog niet helpen. We moeten het dus maar een andere keer doen.

Hopelijk gaat het niet teveel kosten, maar ik ga toch steeds meer denken dat we maar eens moeten gaan rondkijken voor een andere auto.