zaterdag 8 mei 2010

Claire's vrijgezellenweekend

by Carola

Na een heerlijke nacht slapen, staan we redelijk op tijd op. Na een lekker ontbijt lopen we even naar het centrum van Noosa, voordat de schoonheidsspecialistes komen voor onze behandelingen.

Het is echt heel luxe om 'thuis' een heerlijke gezichtsbehandeling en pedicure te krijgen. Beter nog, het is allemaal buiten. Het is zo lekker weer, dat de behandeltafels lekker buiten staan. Geweldig!

De rest van de middag brengen we door met nog weer bubbels (champagne), allerlei hapjes, spelletjes en zelfs een potje Scrabble.

Nadat we ons allemaal 's avonds hebben omgekleed, gaan we als eerst naar de Noosa Surf Club. We bestellen garnalen, heerlijk! Daarna kletsen we onder het genot van een aantal drankjes en kijken we naar de soms zeer interessante mensen in de club die al duidelijk teveel hebben gedronken ;)

Na nog een aantal cafes te hebben bezocht en nog wat meer cocktails en andere heerlijke drankjes, ga ik rond 1.15 uur met een van Claire's vriendinnen terug naar het huis. Een aantal waren al wat eerder weggegaan en Claire en 3 andere vriendinnen besluiten nog even door te gaan.

Wat een supergezellige avond! Ik heb wel wat meer gedronken dan ik normaal doe, maar dat mag best af en toe ;) Eenmaal in het huis, blijken de anderen nog wakker te zijn en we praten nog even wat na voordat we een uur later allemaal besluiten naar bed te gaan. Morgen kunnen we enigszins uitslapen, al moeten we wel voor 10.00 uur het huis uit zijn. Dat kan nog wel eens lastig worden voor een aantal ;)