vrijdag 7 mei 2010

Claire's vrijgezellenweekend

by Carola

Bepakt en bezakt met 3 tassen neem ik de bus naar m'n werk. Vanavond ga ik nl. gelijk uit m'n werk naar Noosa voor Claire's vrijgezellenweekend! Ik kan niet wachten, maar helaas moet er eerst nog gewerkt worden.

Het is een chaotische dag, vooral ook omdat het vandaag de laatste dag is voordat m'n baas op vakantie gaat. Ze is de hele week al zwaar gestrest, echt bijzonder vervelend vooral omdat ik daar ook gestrest van raak.

Om 15.15 uur slaat Murphy's Law hard toe: het complete netwerk gaat plat. Geen email, geen document management systeem, niets werkt meer! Eerst denken we nog dat het snel opgelost is, maar rond 16.30 uur ligt het netwerk nog steeds plat. Heel egoistisch hoop ik dat het nog even 20 minuten zo blijft, zodat ik iets eerder weg kan.

Rond 16.45 uur is er nog geen oplossing in zicht, en wens ik m'n baas een prettige vakantie toe. Ik kan met iemand meerijden naar Noosa, maar hiervoor moet ik zo'n 15 minuten lopen naar haar werk.

Gelukkig valt het verkeer ontzetten mee naar Noosa. We zijn dan ook rond 19.15 uur in de villa, waar we lekker 2 nachten door gaan brengen. Morgen komen 3 schoonheidsspecialistes voor heerlijke behandelingen. Heerlijk, maar nu eerst champagne!