dinsdag 13 juli 2010

Singapore

by Carola

Na een heerlijke vlucht, komen we rond 15.30 uur in Singapore aan. We hebben ongeveer 5 uur de tijd voordat we het vliegtuig naar Brisbane pakken.

We besluiten dus op zoek te gaan naar een douche. We hadden nl. al ergens gelezen dat je lekker kan douchen op het vliegveld, en dat kunnen we wel gebruiken! De douche is in een hotel, naast de gym. Had ik maar m'n sportkleding meegenomen, had ik lekker even op de loopband kunnen staan!

Daarna vragen we een gratis wifi-account aan. Op Singapore Airport kan je nl. een gratis account aanvragen voor je laptop waarmee je 6 uur internet verbinding tot je beschikking hebt. Geweldig! Verder kunnen we onze laptop aansluiten op een internationaal stopcontact, dus kunnen we de laptop mooi opladen. Wat een heerlijk vliegveld! Dat vonden we al, vooral omdat het zo rustig is en zo ontzettend schoon. Heerlijk. Later lees ik nog in een brochure dat er nog een zwembad is en dat je massages kan krijgen. Als ik dat eerder had geweten!

Wanneer we bij de gate aankomen, zien we twee stoelen staan met een voetmassage apparaat. Dat moeten we natuurlijk uitproberen! Je voeten worden heerlijk gemasseerd, zelfs je kuiten. Het is geweldig, en we zetten de apparaten een paar keer achter elkaar aan. En het kost niets! Dus als je een keer op Singapore Airport ben, probeer ze uit!

Rond 20.30 uur kunnen we het vliegtuig in. Het is een heerlijk vliegtuig, van Singapore Airlines. We zitten zo goed als achterin, er is nog maar 1 rij achter ons. We hebben veel meer beenruimte dan in het KLM vliegtuig, en we kunnen onze laptop aansluiten, zelfs je Ipod kan je aansluiten. Wat een luxe! Een volgende keer reizen we zeker met Singapore Airlines, echt een aanrader. Het personeel is ook ontzettend vriendelijk, en het vliegtuigeten is zelfs eetbaar!