vrijdag 9 juli 2010

Wedding Day Claire & Russell

by Carola

Sas is al vroeg wakker en zit al om 6.00 uur in bad. Echt heerlijk om je even niet druk te maken over water restricties ;)

Om 8.00 uur gaan we kijken of we kunnen ontbijten. We zijn er als eerst, de rest ligt waarschijnlijk nog te slapen. Het ontbijt is zo lekker, dat we daarna echt even een stuk moeten gaan lopen ;)

De omgeving is echt prachtig, dus geen straf om een wandeling te maken. Het is verbazingwekkend warm met een lekker briesje. Hopelijk blijft het de hele dag zo. We zien nog wat Engels wildlife: eekhoorns, konijnen en een koe die ons pad blokkeert ;)












Rond 14.00 uur lopen we naar de zaal waar het huwelijk plaats gaat vinden. Russell, de bruidegom, is duidelijk heel erg nerveus. Een kwartier te laat komt Claire, de bruid, binnen aan de hand van haar vader. De ceremonie is heel erg mooi, zelfs Sas pinkt bijna een traantje weg.

Na de ceremonie gaan we naar buiten voor wat hapjes en drankjes. Het is heel erg gezellig. We praten met vrienden van Claire en Russell die we nog nooit gezien hebben, maar dat maakt helemaal niets uit.

Dan is het tijd voor het diner. Na best emotionele speeches van de vader van de bruid, Russell en Claire, en de best man van Russell worden de drie gangen geserveerd. Op de tafels staan voor iedereen stubbie holders als herinnering. Claire moet wel even uitleggen waar die voor dienen. Ook staan er flesjes met zeepsop om bellen te blazen. Het eten smaakt heerlijk en ondanks dat we weer met allemaal vreemden aan tafel zitten, vermaken we ons prima.

Na afloop van het diner gaan we weer naar buiten voor een Aussie-UK quiz. De eerste 10 vragen gaan over Australie en laatste 10 over de UK. We doen het best aardig voor de Aussie vragen, maar de UK vragen zijn een raadsel voor ons. De rest van het team weet gelukkig wel de antwoorden. Wanneer de uitslag bekend wordt, zijn we allemaal heel verbaasd dat we hebben gewonnen!

's Avonds wordt er lekker veel cheesy muziek gespeeld en tot in de vroege uurtjes wordt er gedronken en gedanst. Een geweldige dag!