zaterdag 21 augustus 2010

Metricon, open haard en alu ramen

by Carola

Als eerst hebben we vandaag weer een afspraak met Kelly van Metricon. We hebben nog wat aanpassingen voor de quote, en na nog wat andere dingen te hebben besproken lopen we nog even snel door het huis. We geven ook aan dat we in oktober op vakantie zijn, dus als het contract voor die tijd geregeld kan zijn zou dat mooi zijn. De bedoeling is dat we rond die tijd ook de officiele afspraak hebben bij Studio M, de TileStudio en met de electricien om alle details rond het huis vast te leggen.

Kelly geeft aan dat dat wel krap gaat worden, aangezien het hoofdkantoor een paar weken nodig heeft om alle bouwtekening klaar te krijgen voor de council approval en voor covenant approval. Pas dan kunnen we het contract tekenen. Het zou dus best kunnen dat we dat dus pas in november kunnen doen, wat helaas wel betekent dat ze later pas kunnen beginnen met bouwen.

Daarna rijden we naar de showroom van de leverancier van de aluminium ramen en deuren. We zijn blij verrast, ze zien er een stuk beter uit dan we dachten. Ondanks dat het allemaal aluminium kozijnen zijn, komt het er straks mooi uit te zien.

De laatste stop is de openhaard leverancier. We hebben een goed gesprek, en besluiten van de week een van de installateurs te bellen om te kijken of hij de open haard kan installeren (in overleg met Metricon).

Kortom weer een drukke, maar productieve dag!