vrijdag 24 september 2010

Bouwtekeningen ontvangen!

by Carola

Gisterenavond hebben we van Kelly de bouwplannen via de email ontvangen. Heel spannend! Morgen hebben we een afspraak om hopelijk het contract te tekenen, dus we moeten het even goed doornemen. Sas heeft gelukkig vandaag vrij en al voor 7 uur 's ochtends is hij er mee bezig.

Uiteindelijk vinden we een aantal punten die we naar Kelly doorsturen:

- de zonnepanelen voor het heet water systeem zijn precies in het midden van het dak geplaatst. Niet zo handig, aangezien we ook zonnepanelen voor de electriciteit willen hebben. Die moeten dus verplaatst worden.

- De vent van de airconditioning zit precies op dezelfde plek als de schoorsteen van de openhaard. Helemaal geen goed idee, die moet verplaatst worden.

- Ze hebben op de tekening tapijt in de study gelegd, dat moet gewoon een houten vloer worden, omdat het in verbinding staat met de woonkamer. Het staat wel goed in de offerte, maar moet even verbeterd worden op de tekening.

- Er is opeens een paal opgedoken in het midden van de openslaande deuren. We hebben nu een grote ruimte waar een aantal openslaande deuren komen, maar die paal willen we absoluut niet. Daar moet dus een oplossing voor gevonden worden.

- Er is geen schoorsteen getekend op het dak, wat toch wel handig is voor de openhaard ;) Moeten we ook maar even navragen bij de installateur.

- We willen diepere kastjes in de badkamers (zijn nu maar 32 cm diep, echt niet diep genoeg).

Kortom, niet echt dramatisch, maar toch dingen die opgelost moeten worden.

Even afwachten wat Kelly kan regelen, dat zullen we morgen wel horen.