dinsdag 19 oktober 2010

Ocean Rafting tocht

by Carola

Rond 8.50 uur worden we opgehaald voor een dagtocht door de Whitsundays. We gaan met een supersnelle boot naar een paar van de eilanden om te snorkelen een wandeltocht en een lunch. Het is echt zo mooi!

Ik had van te voren wat zeeziektepilletjes ingenomen, maar de boot gaat zo snel dat zelfs ik niet zeeziek kan worden. Het snorkelen valt een beetje tegen, het zicht is niet geweldig en het water is zo'n 3 graden kouder dan op het Great Barrier Reef. Maar dan gaan we naar Whitehaven Beach. Dat is echt zo ongelooflijk mooi! Echt zo'n paradijs wat je normaal alleen op tv ziet. We wandelen naar een uitkijkpunt, waar het zowaar nog mooier is. Na de lunch hebben we nog even wat tijd over en gaan we even zwemmen.

Rond 15.30 uur gaan we weer richting Airlie Beach, waar we een klein uurtje later aankomen. We worden gelukkig ook weer netjes naar ons hotel gebracht. Het was een heerlijke dag, zo hebben we toch nog even wat van de Whitsundays kunnen zien.

Voor het eten doe ik nog even de was, zodat we morgen weer allemaal schone kleren hebben voordat we naar de Town of 1770 vertrekken.