donderdag 21 oktober 2010

Town of 1770

by Carola

Na lekker uitgeslapen te hebben, rijden we eerst naar Agnes Water om te tanken en om wat boodschappen te halen. In het winkelcentrum zien we ook een van de duikshops die we op internet hadden gevonden.

Daarna gaan we even op verkenning. Het is een ruige dag, het waait hard en de zee ziet er lang niet zo idyllisch uit als we hadden gedacht.

Nadat we erachter komen dat de andere duikshop al een aantal jaren dicht zit, gaan we terug naar de eerste duikshop die we vanochtend hadden gezien. Daar worden we heel professioneel en vriendelijk geholpen. We komen op de lijst voor duiken op zondag. Het is wel onder voorbehoud, aangezien de boot op dit moment wordt gerepareerd. We spreken af dat we morgenmiddag terugkomen om te checken of het doorgaat. Fingers crossed, zodat we eindelijk op Lady Musgrave kunnen duiken!

Aan het eind van de dag krijgen we geweldig nieuws: de projectontwikkelaar heeft onze plannen goedgekeurd, we hebben dus de covenant approval!! Dat betekent dat Metricon de plannen kan klaarmaken voor Council approval! Een hele opluchting.

Na een lange wandeling naar en over het strand genieten we van een simpele pastamaaltijd in onze cabin.