woensdag 23 februari 2011

Kennismaken met de nieuwe buren

by Carola

Rond 17.30 uur rijden Sas en ik weg uit Milton. We gaan nl even naar Moggill om te kijken hoe het met ons huis gaat. Het is ook de eerste keer dat we in de spits daar naar toe rijden.

Op een zaterdag duurt het normaal rond een half uur vanaf ons huis (dus iets meer dan 20 minuten vanaf Milton), maar nu zijn we een uur onderweg vanaf Milton. Maar het is het meer dan waard.

We zien nl. dat ze de bekisting hebben gemaakt ter voorbereiding van het storten van de fundering. Volgens Larry, de sitemanager, wordt morgen de fundering gestort. We kunnen nu dus heel goed de omtrek van ons huis zien, en het lijkt echt zo groot! Ik maak weer veel te veel foto's maar het is zo spannend om het te zien. Verder gaat op een gegeven moment ook de zon onder, wat ook een mooi effect geeft.

We zien veel meer mensen naar hun huizen kijken, en maken kennis met een van de overburen, een gezin met 2 kids. Het klikt heel goed, en we praten ruim een half uur, voordat het toch echt tijd wordt om naar huis te gaan en te gaan eten. Het is wel heel fijn om te merken dat het klikt met de overburen, we zullen toch een aantal jaren met elkaar moeten leven. Het wordt hopelijk wel een leuk buurtje. Wij zien het in ieder geval wel zitten.

Fotos (van links naar rechts):
1. badkamer, 2. pantry + keuken, 3. garage, 4. zonsondergang, 5. woon- en eetkamer, 6. master bedroom, 7+8: frame is gearriveerd.