dinsdag 22 maart 2011

Meeting met sitemanager

by Carola

Vanochtend hebben we even afgesproken met de sitemanager. Het is nl veel prettiger om met hem on site te praten dan over de telefoon.

Er wordt druk gewerkt terwijl wij met hem door het huis lopen. Overal worden de gipsplaten gemonteerd, terwijl een andere ploeg buiten druk aan het metselen is. Ze zijn al halverwege, wat gaat dat snel!

Volgens Larry, de sitemanager, zijn ze deze week klaar met het metselwerk en de gipsplaten, en gaan ze komende week beginnen met de installatie van alle kastjes in de keuken, pantry, de badkamers etc. Daarna worden de tegels gelegd in de badkamers en de pantry en is het tijd voor het verven van de muren. Het zal dus niet al te lang meer duren!

Rond 10.45 uur ben ik op het werk. Wel lekker om dan pas te beginnen, zeker om dan ook weer om 17.00 uur naar huis te gaan ;) Nou ja, Moggill. Ik loop naar Milton, waar ik Sas ontmoet om toch nog even te kijken. En ze hebben echt veel gedaan: het metselwerk is zo goed als klaar en alle plafonds en de badkamers zijn voorzien van gipsplaten!