vrijdag 6 mei 2011

Laatste kans om huis te zien

by Carola

Sascha is vandaag lekker vrij. 's Ochtends rijdt hij naar Moggill en timed het uitstekend, er komt net iemand van Metricon aanrijden om de data kabels aan te sluiten.

Eenmaal binnen is er al een hoop gedaan: alle verlichting zit er in, net als alle plafondventilatoren. Ook zijn alle toiletten geinstalleerd, en alle kranen. Het bad zit er nu ook in, vol met water. Ook buiten is alle verlichting geinstalleerd.

Over 2.5 week hebben we de practical completion inspectie, dan wordt het huis aan ons gepresenteerd en gaan we met de sitemanager door het huis om te kijken wat er eventueel nog gedaan moet worden.

Metricon heeft nog wel het een en ander te doen: de houten vloer en de vloerbedekking moet er nog in, de watertank, het heetwater systeem en de airconditioning moeten nog geinstalleerd worden en het gasfornuis moet er nog in. Maar we zijn er bijna!

We kunnen alleen nu echt niet meer in het huis, zelfs de schuifdeuren zitten nu aan de binnenkant op slot. Op zich wel prettig, zeker nu er al zoveel geinstalleerd is in het huis. We moeten dus nog maar even 2.5 week geduld hebben en hopen dat het huis dan klaar is!