zaterdag 28 mei 2011

Offertes verhuizers

by Carola

Rond 9.00 uur staat de eerste verhuizer voor de deur. Hij neemt foto's van de courtyard en de gang, zodat ze weten hoe het huis er uit ziet. We kunnen nl. niet de banken door de gang en de voordeur naar buiten krijgen, omdat de gang gewoonweg te smal is. Dat is handig als de verhuizer dat weten op de dag van de verhuizing.

Al met al hebben wij het gevoel dat deze verhuizer het heel professioneel aanpakt. Het eerste tarief wat hij zegt is $159 per uur voor verhuizen op een zaterdag, maar hij zegt al gelijk dat hij het voor $129 per uur aanbiedt (tarief voor door de week). Een uur nadat hij vertrokken is, belt hij op en zegt dat ze het voor $119 per uur kunnen doen. Dat is een prijs die ik had gehoopt.

's Middags komt er nog een verhuizer langs. Hij is echt het tegenovergestelde van de vertegenwoordiger van vanochtend, komt wel ok over, maar wij hebben toch het gevoel dat de eerste prettiger was. Deze verhuizer is wel goedkoper, maar uiteindelijk besluiten we toch voor de eerste verhuizer te gaan.