zaterdag 18 juni 2011

Offertes raamdecoratie

by Carola

's Ochtends komt er een mannetje van Telstra langs om de telefoon aan te sluiten. Zo worden we langzaam weer bereikbaar voor de buitenwereld. Internetverbinding laat helaas nog even op zich wachten, maar een telefoon is al heel wat :)

Verder laten we vandaag 2 bedrijven langskomen om een offerte te maken voor de raamdecoratie. We weten nog niet zo heel goed wat we willen, en laten ons graag adviseren. Rond een uur of 10 belt de eerste consultant aan. Hij komt heel prettig over en geeft heel goed advies. We besluiten voor rolgordijnen te gaan in het hele huis. Na flink zoeken vinden we dan ook nog een mooi stofje.

De offerte valt niet mee, de rolgordijnen voor de woonkamer (met al die schuifdeuren) slaan een flink gat in het budget.

's Middags komt de tweede consultant. Sas mag haar gelijk al niet, en ik moet zeggen dat ze behoorlijk irritant was. Ze wilde ons maar dingen verkopen die we helemaal niet willen en luisterde eigenlijk niet echt. Verder was die offerte ook veel duurder.

We besluiten dus maar met het eerst bedrijf in zee te gaan. Ik zal ze maandag wel even bellen dat we in eerste instantie alleen de slaapkamers laten doen, helaas moet de woonkamer nog even wachten.