zaterdag 11 juni 2011

Verhuizen

by Carola

Rond een uur of 7 komen de verhuizers met een enorme vrachtwagen. Gelukkig hebben we alle kasten al uit elkaar gehaald en alles al ingepakt, dus alles kan zo ingeladen worden. De banken zijn alleen wel een uitdaging. We hebben nl. een hele kleine smalle gang, waar ze echt niet doorheen passen. De enige mogelijkheid is via de courtyard, maar daar staat een hoge muur omheen met allemaal bomen. Op de een of andere manier weten ze het toch voor elkaar te krijgen om alles in te laden.

Vandaag worden ook de appliances bezorgd die we vorige week hebben gekocht. We hadden gehoopt dat die in de loop van de middag bezorgd zouden worden, maar Sas krijgt om 7.30 uur al een belletje dat ze er om 8 uur al zijn. Sas springt dus in de auto om daar op tijd te kunnen zijn.

Ik blijf dus met de verhuizers achter. Maar rond een uur of 10.30 uur zijn we klaar en rijd ik met hun mee naar Moggill.

Tijdens het uitladen, hoor ik opeens een bekende stem: m'n baas is onderweg naar Toowoomba en besloot toch even te gaan kijken of hij ons kon vinden. Heel erg leuk, vooral omdat hij toch wat moeite ervoor heeft moeten doen.

's Avonds krijgen we van de buren nog een lekkere fles wijn, om te vieren dat we nu eindelijk in ons eigen huis wonen. Wat een heerlijk gevoel! Welkom thuis! Gelukkig hebben we een lang weekend vrij, zodat we hopelijk alles hebben uitgepakt voordat we dinsdag weer aan het werk gaan.