zaterdag 16 juli 2011

Ma in Brisbane!

by Carola

Het huis is er klaar voor, de campingbedjes staan klaar voor m'n oom en nichtje en het bed voor ma is gelukkig ook op tijd gearriveerd. We hebben schoongemaakt, boodschappen zijn gedaan, dus rond een uur of 6 rijden we met een gerust hart naar het vliegveld om ze op te halen.

Sas had gisteren al een enorm bord gemaakt van de doos van de wasmachine. Hij heeft het uitgeklapt waardoor het bord nu ongeveer 3 meter lang is! Ruim op tijd komen we aan op het vliegveld, dus we hebben mooi de tijd om een goed plekje te vinden voor ons en natuurlijk ons bord.

Ongeveer een uur nadat het vliegtuis is geland is het dan zover: ze zijn nu in Australie. Ma valt me huilend in de armen, het is wel ruim een jaar geleden dat we elkaar hebben gezien. Dat, in combinatie met de hele lange reis en een chagrijnige douanier, zorgt ervoor dat ze erg emotioneel is. M'n oom en nichtje zijn vooral moe en smachten naar een sigaretje.

Nadat de nicotine voorraad is aangevuld, stappen we in de auto. Een klein uurtje later zijn we dan lekker thuis. Nadat iedereen een rondleiding heeft gehad, en wat gegeten heeft gaan onze allereerste gasten in ons eigen huis lekker naar bed. Kijken wanneer ze vannacht wakker worden van de jetlag :)