vrijdag 26 augustus 2011

Bare foot bowls

by Carola

En toen was het al weer vrijdag! Vandaag is het helemaal een lekkere dag, het is maar een half dagje werken en dan gaan we met z'n allen bowlen in New Farm.

De ochtend verloopt behoorlijk hectisch, en ik heb de belangrijke taak om de drink vouchers uit te delen. Iedereen kan op kosten van de zaak 2 drankjes bestellen door die vouchers in te leveren bij de bar. Ze vinden dan ook gretig aftrek :)

Rond 11.40 uur vertrekken m'n collega en ik. We pakken met een stel andere collega's de CityCat naar New Farm. Ik blijf het heerlijk vinden op de ferry, altijd fijn om op het water te zijn.

Na een heerlijke bbq-lunch, krijgen we nog even de regels uitgelegd en dan is het tijd om te spelen. Ons team doet het niet echt geweldig, maar we hebben het prima naar ons zin :) Af en toe krijgen we het voor elkaar om een puntje te scoren, maar uiteindelijk worden we een na laatst. Ach, een glaasje wijn maakt veel goed en het is al heerlijk om buiten te zijn in plaats van achter een computer te zitten ;)

Rond 16.15 uur lopen we naar de bus. Ruim 1.5 uur later ben ik thuis en kan het weekend beginnen. Een heerlijke afsluiting van de week!