zaterdag 27 augustus 2011

Het regent!

by Carola

Vandaag is het de eerste dag sinds lange tijd dat het de hele dag echt goed regent. De regen is echt heel erg welkom, zeker nu we de regenwatertank hebben. Wanneer we in de loop van de ochtend even boodschappen gaan doen, proberen we uit te vinden hoe vol die al zit. Volgens ons zit de tank nu voor ongeveer 20% vol, toch wel aardig. De tank is aangesloten op de wc's en de wasmachine, dus gebruiken we nu regenwater om door te trekken. Een stuk beter dan drinkwater.

's Middags gaat Sas verder met z'n Lego. We hebben nu een kamer vol met legoblokjes, en Sas wil alles wat hij heeft opbouwen. Het werkt wel een beetje aanstekelijk,dus ik zet ook een station in elkaar. Het kost me wat moeite, vooral omdat ik totaal geen geduld heb en het niet uit kan staan als ik een steentje niet kan vinden. Maar goed, uiteindelijk staat het station er :)

Morgen is het weer tijd voor een straat BBQ, en de weersverwachting is goed: veel zon en geen regen! Morgen kunnen dus de zonnepanelen weer opgeladen worden. Het maakt nu niet meer uit wat voor weer het is: regen is goed voor de watertank en zon is weer goed voor de zonnepanelen :)