woensdag 28 december 2011

De waslijn hangt!

by Carola

Het is vandaag weer heerlijk weer, dus ik ga lekker 's ochtends zwemmen. Daarna doe ik nog even wat boodschappen. Wat een heerlijk begin van de dag.

Wanneer ik thuiskom, is Sas druk bezig in de achtertuin. Hij is bezig om de wasrek op te hangen, zodat we was lekker buiten op kunnen hangen. Het is hard werken, zeker omdat we geen schroefmachine meer hebben, en Sas dus alles met een schroevendraaier vast moet zetten. Hadden we nu gisteren bij Bunnings maar gelijk een schroefmachine meegenomen.

's Middags begint Sas goed de gevolgen te merken van de ochtend. Hij heeft nl. in de brandende zon zonder shirt het rek opgehangen. Ondanks dat hij nog geen uur bezig is geweekst, is hij goed verbrand op z'n rug. Dat wordt de komende dagen dus veel insmeren met aftersun.

Aan het eind van de dag zien we een pakketje voor de deur liggen. Blijkbaar is de postbode geweest, alhoewel we niets hebben gehoord. Het zijn de logboekblaadjes die we 3 weken geleden op internet hadden besteld. We kunnen nu dus weer gaan duiken, nu maar wachten tot de swell is afgenomen.

's Avonds sluiten we de dag af met een aantal films. Ik kan wel wennen aan dit ritme :)