woensdag 21 december 2011

Security doors geinstalleerd

by Carola

Ik heb lekker vanochtend vrijgenomen. Heerlijk, maar de echte reden is dat vanochtend onze securitydoors worden geinstalleerd.


Keurig op tijd wordt er aangeklopt, de installateur van Scorpio Screens. Altijd fijn en verrassend als ze op tijd zijn. Ruim een uur later hebben we hele mooie securityscreens voor onze schuifdeuren in de woonkamer en voor de laundrydeur. Het mooie ervan is dat we de schuifdeuren open kunnen laten, zodat er geen beesten naar binnen kunnen vliegen. Verder kunnen de securityscreens op slot en zijn ze bestand tegen inbrekers.

Ik vind het vooral belangrijk dat er geen beesten meer naar binnen kunnen komen en dat we gewoon onze schuifdeuren open kunnen doen. Als we weggaan doen we toch alles wel dicht. En dit is niet echt een buurt waar veel criminaliteit voorkomt. Maar het is wel een veilig idee.

Ze zien er ook mooi uit. Het frame is dezelfde kleur als de frames van onze schuifdeuren, dus ze vallen niet op. Een goede investering vinden we zelf. Weer iets wat we van de lijst kunnen strepen.