dinsdag 3 januari 2012

Nieuwe look blog

by Carola

Zoals jullie wel kunnen zien, ziet onze blog er nu heel anders uit. Sas heeft er heel hard aan gewerkt, en we vinden het zelf heel erg mooi.

Er zijn wel een paar dingen gewijzigd. Op de main page zie je nu alleen nog maar de de eerste paar regels van de meest recente post. Wanneer je op de knop 'Read More' klikt, krijg je de hele post te zien. Voor oudere posts moet je naar 'Archive' en dan naar de maand(en) die je wilt lezen.

Op de main page vind je verder boven de post een soort slideshow van 10 foto's. Aan de rechterkant staan 4 foto albums die je kunt bekijken. Onder de tab Photos komen al onze foto albums te staan die we op Flickr zetten. Op dit moment staan er alleen nog een paar albums van Sas aangezien ik nog hard aan het werk ben om m'n foto's uit te zoeken en ook even moet kijken hoe dat Flickr nu werkt (ik weet het, ik loop een beetje achter :)).

Aan de rechterkant staan verder ook nog de 10 meest gelezen posts. Helemaal rechts boven vind je links naar de Facebook pagina's van Sas en mij.

Er is nog wat werk te doen, maar dat komt allemaal in de loop van de tijd. Hopelijk vinden jullie het net zo mooi als wij.