woensdag 8 februari 2012

Dokter

by Carola

Rond een uur of 11.30 uur pak ik de trein naar Milton. Ik heb nl. een afspraak gemaakt bij een huisarts, die ook gespecialiseerd is in dive medicine. Ondanks dat het nu een paar dagen geleden is dat ik in het zwembad was, doet m'n hele gezich nu best pijn. Ik voel een enorme druk op m'n sinussen, wat ook een hele vervelende hoofdpijn veroorzaakt. Verder voel ik overall lamlendig, een waardeloos gevoel.

Ik leg hem uit wat er aan de hand is, en hij weet gelijk wat het is: sinus squeeze. Volgens hem zijn m'n sinusses inflammed (niet onstoken). Ik krijg een prednison kuur voor 7 dagen en een neusspray met steroids die ik een paar weken moet gebruiken. Dat zou moeten helpen. Verder natuurlijk ook een paar weken niet duiken. Balen, maar ik ben echt niet van plan om te gaan duiken als het zo'n pijn doet.

Hij adviseert me wel om de prednison in de ochtend te nemen, omdat ze soms als een soort Red Bull kunnen werken en je dus niet kan slapen. Aangezien ik nogal gehecht ben aan m'n 8 uurtjes slaap, zal ik zijn advies maar opvolgen ;)