zaterdag 4 februari 2012

Zwembad

by Carola

Sas is vandaag weer aan het werk. Deze keer heeft hij 2 refreshers en 2 Discover Scuba Divers op het programma staan. Dat betekent een dagje in het zwembad.

Ik ga weer mee, ben wel benieuwd hoe hij het doet. Het is echt wel heel leuk om te zien hoe hij lesgeeft. Ik ben zo trots op hem, mijn man de duikinstructeur! De refreshers moeten alles zelf doen, logisch want ze kunnen duiken. Het is alleen heel lang geleden dat ze dat gedaan hebben, dus soms moeten we ze een beetje op weg helpen.

Ik ga ook het zwembad in met m'n duikuitrusting. Een beetje skills oefenen, om ze weer op DM niveau te krijgen. Het is nl. al weer 2 jaar geleden dat ik de cursus heb gedaan.

Nadat ik een paar keer ben opgestegen en afgedaald, voel ik weer de scherpe pijn boven m'n oog. Ik dacht dat ik er nu toch wel van af was. Dat betekent dus het einde van m'n duik in het zwembad.

's Middags gaan er twee dames voor de allereerste keer in hun leven duiken. Het is echt geweldig om te zien. Ze zijn zo enthousiast en vragen of ik foto's van hun wil maken terwijl zij gaan duiken. Sas vind het ook geweldig, altijd leuk om enthousiaste studentes te hebben! Ze doen het nog harstikke goed ook, geen probleem om hun masker af te doen, en al snel zwemmen ze lekker rond in het zwembad.

Kortom, een erg leuke dag! Ik besluit wel maandag een afspraak te maken bij de dokter (een die gespecialiseerd is in duiken). Ik wil er nl zo snel mogelijk van af. Verder wil ik echt vaker met Sas mee wanneer hij lesgeeft, misschien dat ik zo wat Divemaster ervaring opdoe, zodat ik straks genoeg zelfvertrouwen heb om te kijken of ik bij een duikshop aan de slag kan.