zaterdag 9 juni 2012

Nieuw speeltje voor Sas :)

by Carola

Sas heeft er al maanden op gewacht, en vandaag is het dan zover: we gaan een nieuwe tv kopen. Hij weet precies welke we nodig hebben, dus we pakken de ferry en rijden naar de Good Guys in Ipswich. We zijn er lekker vroeg, iets over 9.30 uur, en het is er heerlijk rustig.

We worden al snel geholpen en de verkoper is duidelijk blij met onze business ;)We zeggen dat we de Samsung 46 inch willen (een 3D LED tv). Hij vraagt wat voor prijs we in gedachten hebben (de tv staat nu voor $2999 te koop). Sas zegt dat hij de tv voor $2300 op internet heeft gezien, en de verkoper maakt er $2200 van. Dat is al een mooie deal :) We kopen ook nog een nieuwe home cinema set, met piepkleine speakers die we mooi aan het plafond kunnen installeren. Ook hier krijgen we een mooie korting, bijna 25%. Als laatst kopen we nog een nieuwe electrische tandenborstel, aangezien de tandenborstel die we nu hebben toch echt op aan het raken is. Niet zo gek na 11 jaar :) Zelfs op de tandenborstel krijgen we korting.

Uiteindelijk is het totaalbedrag minder dat het bedrag waar de tv voor te koop staat. Een mooie deal vinden we zelf ;)

De rest van de dag is Sas helemaal gelukkig met z'n nieuwe speeltje. Zo erg zelfs, dat hij bijna vergeet om naar de kapper te gaan. Ik moet zeggen dat ik ook wel blij ben met de nieuwe tv, hij staat heel mooi (heeft ook hele mooie pootjes) en is een stuk groter dan de tv die we hadden. Het past perfect in ons huis.