dinsdag 1 januari 2013

En toen was het alweer 2013!

by Carola

Happy New Year!! En toen was het al weer 2013, wat gaat de tijd toch snel (steeds sneller lijkt het wel). We hebben hele mooie trips gepland voor dit jaar, we zijn nl. dit jaar alweer 10 jaar getrouwd! Afgelopen jaar hebben we geen verlof op kunnen nemen door de hoeveelheid werk, en hebben we best veel aan het huis gedaan. 2013 wordt het jaar van de vakanties (en een klein beetje voor het huis). Naast de hopelijk flink aantal dagtrips en misschien zelfs wel een paar weekendtrips, gaan we in juli 5 dagen naar Heron Island, om onze trouwdag te vieren. Ondanks dat het dan hartje winter is, zal het vast helemaal geweldig worden als we de verhalen van iedereen die er geweest is moeten geloven. De plaatjes op internet zien er in ieder geval veelbelovend uit:







Een paar maanden later in november staat een once-in-a-lifetime trip op het programma: 10 dagen op een van de meest luxeuze boten in Raja Ampat (Indonesie). 10 Dagen op zee, relaxen en duiken. We kennen de meeste mensen al die ook meegaan, en het belooft een waanzinnige trip te worden. We hebben afgelopen april al geboekt, en zijn sindsdien al hard aan het aftellen :)










Dit jaar is de work-life balance een stuk beter met 2 geweldige trips in het vooruitzicht. Natuurlijk moeten we ook nog het een en ander aan het huis doen - we willen dit jaar nog een shed (laten) bouwen in de tuin, voor het tuingereedschap en het open haard hout. Ik wil ook nog 2 extra zonnepanelen laten plaatsen, zodat we een 3kW systeem hebben, ipv de 2,66kW wat we nu hebben. En verder.... we zien wel wat het jaar gaat brengen :)